Telefon: 49 20 23 60   Telefon:40 42 77 76 E-Mail: casper@vvs-andersson.dk

✓ Fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik          ✓ Mange års erfaring          ✓ Levering til tiden​

Tekniq logo

Renovering af badeværelse

Hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson har vi i mange år arbejdet med istandsættelse af gamle badeværelser såvel som opsætning af nye. Drømmer du derfor om en badeværelsesrenovering, og bor du i Helsingør, Helsinge eller et andet sted i Nordsjælland, kan du med fordel kontakte os. 


VVS-installationer, totalløsninger og entreprise

Trænger badeværelset til en større omvæltning, hvor der skal være fokus på stil, funktion og kvalitet, er vi din professionelle samarbejdspartner. Vi klarer alt fra varme til VVS-installationerne i forbindelse med vores renovering af badeværelse.


Etablering af nyt badeværelse for private og erhverv
Vi har stor erfaring i at etablere et nyt badeværelse til både private, erhverv, boligforeninger og kommunale instanser, og vi er altid parate til at håndtere din opgave.

Vi klarer også badeværelsesrenovering og vedligeholdelsesarbejde. Løber cisternen på toilettet, har faldstammen gennemtæringer af rust, eller er armaturerne nedslidte, løser vi problemerne hurtigt, effektivt og til en konkurrencedygtig pris.

​​

Inden aflevering af et nyt badeværelse gennemføres et afsluttende kontrolbesøg, så vi altid er sikre på, at resultatet lever op til dine ønsker og behov.

Kontakt os for en pris på en renovering af badeværelse

Kontakt os gerne på telefon 49 20 23 60 eller e-mail casper@vvs-andersson.dk, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med vores renovering af badeværelse eller for at få en pris på din opgave.

Ønsker du et gratis tilbud?

Vi står klar til at hjælpe, hvad end du ønsker et uforpligtende tilbud, eller blot har spørgsmål. Skriv til os!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Håndværker.dk​

HVEM ER VI?

Aut. VVS-installatør - Casper Andersson

CVR: 19822907

KONTAKT OS

PARTNERE

Tekniq