Telefon: 49 20 23 60   Telefon:40 42 77 76 E-Mail: casper@vvs-andersson.dk

✓ Fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik          ✓ Mange års erfaring          ✓ Levering til tiden​

Tekniq logo

Spar penge ved montering af varmepumpe og varmepumpe-service

Hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson har vi stor erfaring med montering af varmepumper, hvor vi både tilbyder luft til luft-varmepumper såvel som luft til vand-varmepumper.

Vi leverer, monterer og laver varmepumpe-service i Helsingør, Helsinge eller omegnen af Nordsjælland som Dronningmølle eller Hornbæk. Her har vi allerede hjulpet mange tilfredse kunder med at spare penge.

Økonomisk og miljørigtig montering af varmepumpe

Ønsker du at spare penge på varmeregningen og skifte det gamle oliefyr ud med en billigere og mere miljørigtig løsning, så er en varmepumpe- installation måske den rigtige retning at gå.

En luft til vand varmepumpe og luft til luft-varmepumpe er mere energirigtige i den forstand, at de er CO2-neutrale og derfor forurener mindre. Derudover er de et økonomisk fornuftigt valg, da der er mulighed for at spare op til 50 procent på varmeregningen, hvis du skifter fra et gammelt oliefyr, el-radiatorer eller lignende.

Når du bestiller varmepumper gennem os, er du sikret hele pakken. Vi står for alt fra levering og montering af varmepumpe, til den efterfølgende vamepumpe-service.

Vi er også KMO-certificeret, -din garanti for et ordentligt, korrekt og kvalitetssikkert arbejde.

​Vi tilbyder Panasonic varmepumpe, Baxi varmepumpe og fører også mærkerne Bosch og Vaillant.​​

Hvad koster luft til vand varmepumpe?

Hvis du ikke er sikker på, hvilken varmeløsning der er den helt rigtige til din bolig og dine behov, tilbyder vi altid en professionel og kompetent rådgivning om varmepumpe-installation og andre varmeanlæg.

Vores priser afhænger af hvilken type installation af varmepumpe, model og antallet, hvorfor vi altid gerne tager en dialog med om dine behov, før vi giver dig et tilbud.

Kontakt os for mere information og vejledning om varmepumper

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 23 60 eller e-mail casper@vvs-andersson.dk, hvis du ønsker vejledning, en pris eller tilbud på montering af varmepumpe eller varmepumpe-service. 

Ønsker du et gratis tilbud?

Vi står klar til at hjælpe, hvad end du ønsker et uforpligtende tilbud, eller blot har spørgsmål. Skriv til os!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Håndværker.dk​

HVEM ER VI?

Aut. VVS-installatør - Casper Andersson

CVR: 19822907

KONTAKT OS

PARTNERE

Tekniq