​Telefon: 49 20 23 60  ​  Telefon: 40 42 77 76     Mail: casper@vvs-andersson.dk

Tekniq logo

✓ Fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik​​

✓ Mange års erfaring​​

✓ Levering til tiden​​​

Montering af varmepumpe til sommerhus og helårsboliger

Hos Aut. VVS-installatør Casper Andersson har vi stor erfaring med montering af varmepumpe til sommerhus og helårsboliger, hvor vi både kan opsætte en luft til luft varmepumpe såvel som luft til vand varmepumpe. Vi forhandler de bedste mærker på markedet, fx Panasonic varmepumpe og Baxi varmepumpe.

Vi leverer, monterer og foretager varmepumpe-service i Helsingør, Helsinge og resten af Nordsjælland, herunder Dronningmølle eller Hornbæk. Her har vi allerede hjulpet mange tilfredse kunder med at spare penge ved montering af varmepumpe til sommerhus eller helårsbolig. Vi er både eksperter i luft til luft varmepumpe og luft til vand varmepumpe, og derfor kan vi naturligvis montere begge dele sikkert og effektivt.

Økonomisk og miljørigtig montering af varmepumpe fra Panasonic, Baxi m.fl.

Ønsker du at spare penge på varmeregningen og skifte det gamle oliefyr ud med en billigere og mere miljørigtig løsning, så er en varmepumpe- installation måske den rigtige retning at gå.

En luft til vand varmepumpe og luft til luft-varmepumpe er mere energirigtige i den forstand, at de er CO2-neutrale og derfor forurener mindre. Derudover er de et økonomisk fornuftigt valg, da der er mulighed for at spare op til 50 % på varmeregningen, hvis du skifter fra et gammelt oliefyr, el-radiatorer eller lignende.

Når du bestiller varmepumper gennem os, er du sikret hele pakken. Vi står for alt fra levering og montering af varmepumpe til den efterfølgende service.

Certificeret installatør af Panasonic og Baxi varmepumpe

Vi er også KMO-certificeret, hvilket er din garanti for et ordentligt, korrekt og kvalitetssikkert arbejde. Vi tilbyder Panasonic varmepumpe, Baxi varmepumpe og fører også mærkerne Bosch og Vaillant.

En Panasonic varmepumpe er primært luf til luft-varmepumpe, hvorimod en Baxi varmepumpe er af typen luft til vand-varmepumpe. De har hver især deres fordele, og vi rådgiver naturligvis gerne om, hvad det bedste valg til din bolig eller dit sommerhus er.

Hvad koster luft til vand varmepumpe?

Vores priser på en luft til vand varmepumpe afhænger bl.a. af, hvor effektiv den ønskede model skal være, og hvilken producent, der står bag. Kontakt os endelig, hvis du ønsker en konkret pris, så står vi klar til at give et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på montering af luft til luft varmepumpe

Hvis du ikke er sikker på, hvilken varmeløsning der er den helt rigtige til din bolig og dine behov, tilbyder vi altid en professionel og kompetent rådgivning om montering af varmepumpe og andre varmeanlæg.


Du er velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 23 60 eller skrive til vores e-mail casper@vvs-andersson.dk, hvis du ønsker vejledning, en pris eller et uforpligtende tilbud på varmepumpe til sommerhus, fritids- eller helårsbolig.

Ønsker du et gratis tilbud?

Vi står klar til at hjælpe, hvad end du ønsker et uforpligtende tilbud, eller blot har spørgsmål. Skriv til os!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Håndværker.dk​

HVEM ER VI?

Aut. VVS-installatør - Casper Andersson

CVR: 19822907

KONTAKT OS

PARTNERE