Solvarme til brugsvandsopvarmning og understøttelse af rumopvarmning

Den, der i dag investerer i et nyt varmeanlæg, bør med det samme indregne et solvarmeanlæg som supplement. Derved drager du fordel af et lavere energiforbrug og kan derudover også glæde dig over lavere månedlige energiudgifter. Og med installationen af solfangere viser du din ansvarsfulde handling i forhold til miljøet, da du også nedsætter CO2 udslippet. Til gengæld yder Viessmann et optimalt samspil fra alle komponenter med en fremtidssikker teknik.
 
Med solfangere/solvarmeanlæg kan du udnytte solenergi til brugsvandsopvarmning og som bidrag til opvarmning (solvarme). Besparelsen på olie og gas er i hvert tilfælde betragtelig: Godt og vel 60 procent mindre energi bruger du om året, som ellers blev brugt til brugsvandsopvarmning til det daglige behov.
 
Kombinerer du brugsvandsopvarmning og opvarmning ligger den årlige besparelse på omkring 35 procent af den samlede nødvendige energi.
Kort om Viessmann
Viessmann har været i Danmark siden 1989, og vi er godt repræsenteret over hele landet via vores installatører og samarbejdspartnere.

Viessmann-gruppen er en af de mest betydningsfulde producenter af varmetekniske produkter, og blev grundlagt i år 1917. Vores lange historie, tradition og produktbredde borger for, at vi i de allerfleste tilfælde kan tilbyde varmeløsninger, som er både økonomiske og miljøvenlige. Vi kan tilpasse løsninger efter det individuelle behov.
Send forespørgsel vedr. produkt: Viessmann

Ring og få et godt tilbud

Kontakt os på telefon eller e-mail, så giver vi et godt, uforpligtende tilbud på opgaven.

... eller udfyld formularen​

– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 1-3 hverdage.

tekniq arbejdsgiverne

Landsdækkende garanti for VVS-installationer

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det udførte arbejde. Vi er dækket af Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

​Casper Andersson

Aut. VVS-installatør - Casper Andersson

Fredericiavej 13, 3000 Helsingør

CVR-nummer: 19822907

stjerner-blaa

​Vurderet 5/5 på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Håndværker.dk

Kontakt os

​Åbningstider:

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

​Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.30 – 15.30​

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til casper@vvs-andersson.dk

© 2022 VVS-Installatør Casper Andersson. Alle rettigheder forbeholdes.​