​Grøn energi med pillefyr

​- Overvejer du en grøn energi løsning? Vi tilbyder ekspertise indenfor bl.a. pillefyr og varmepumper. Blikkenslagermester Casper Andersson, som også er autoriseret VE-installatør, har erfaring med både solvarme- og solcelleanlæg, pillefyr og varmepumper, som vi monterer og installerer for alle typer kunder. Er dit eksisterende anlæg eller pillefyr gået i stykker, klarer vi naturligvis også reparationen. 

Mange fordele ved grøn energi

Der er flere fordele ved grøn energi. Ikke nok med, at du skåner miljøet – der kan også være mange penge at spare. Blikkenslagermester Casper Andersson kommer gerne ud til dig og ser på, hvilken løsning der vil passer bedst til din hustand. I samråd med dig, finder vi det bedst mulige resultat, som også er økonomisk rentabelt på sigt. Vi anbefaler bl.a. pillefyr.

​Din tilfredshed

Vi har stort fokus på at levere løsninger, som vores kunder kan være tilfredse med i mange år frem. Derfor sørger vi altid for en god dialog både før, under og efter projektets udførelse, uanset om det gælder pillefyr, varmepumper eller en anden grøn energi løsning.

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Kontakt en autoriseret VE-installatør og blikkenslagermester for en uforpligtende snak om dine muligheder inden for grøn energi med f.eks. pillefyr.

Ring og få et godt tilbud

Kontakt os på telefon eller e-mail, så giver vi et godt, uforpligtende tilbud på opgaven.

... eller udfyld formularen her​

Hvad er dit navn? *
 
Dit telefonnummer *
 
E-mail adresse *
 
Beskriv din opgave... *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

tekniq arbejdsgiverne

Landsdækkende garanti for VVS-installationer

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det udførte arbejde. Vi er dækket af Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

​Casper Andersson

Aut. VVS-installatør - Casper Andersson

Fredericiavej 13, 3000 Helsingør

CVR-nummer: 19822907

Kontakt os

​Åbningstider:

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

​Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.30 – 15.30​

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til casper@vvs-andersson.dk

© 2022 VVS-Installatør Casper Andersson. Alle rettigheder forbeholdes.​